Tips för ett vackert och härligt badrum

Det finns många sätt att göra sitt badrum mer attraktivt på och ju härligare det är desto bättre kommer du trivas i det. Om ni är en hel familj som delar på badrummet finns en del tips som gör inredningen mer lyckas. Det ska ha en stil som passar hela familjen för att alla ska trivas. Förvaring är också viktigt i ett badrum som många delar på.

Satsa på ett bra badkar

Även om många satsar på dusch idag så vill vi ändå slå ett slag för badkaret. Det finns inget mysigare än att lägga sig i ett varmt bad efter en jobbig dag. Comfornette tillverkar snygga och högkvalitativa badkar i en mängd utföranden. Varför inte välja ett massagebadkar för lite extra lyx där hemma? Det finns även snygga duschbadkar som inte tar så stor plats och som det går utmärkt att duscha i.

Växter i badrummet

Vad många inte vet är att det fungerar utmärkt att ha växter i badrummet. Det finns en del växter som trivs i badrummet och som kan göra det mysigare därinne. Den palmliknande Dracenan är en växt som trivs ypperligt i ditt badrum. Den behöver inte mycket ljus men gillar mycket värme. Även Svärmorstunga passar bra att ha i ditt badrum och det gör ingen skada om den torkar ut ibland.