Inreda det nya hemmet

sh_3d_interior_design

Att bygga nytt innebär också att material, inredning och färgsättning ska väljas till alla delar i bygget. Hur ska badrummet se ut i färdigt skick och hur blir upplägget för köket och vad ska man tänka på med färgsättningen då?

Alla byggen behöver inredning av något slag och det gäller att tänka till hur man vill att allt ska vara rent funktionellt till en början och sedan rent färgmässigt. Ibland måste man kompromissa på olika lösningar, för att få den färg eller funktion man vill ha. Redan när bygget är i planeringsfasen, kan det vara klokt att tänka över hur man skulle vilja ha sin inredning.

För att få inspiration, tips och idéer, kan det vara värt ett besök på någon av de otaliga inredningssajterna som finns online. StyleRoom är ett bra exempel, där du kan hitta bilder som kan vara inspirerande för byggnationen. Pinterest är en annan bra inspirations källa, där du med sökord kan få fram  inspirerande bilder.

När man väl har fått en bra grund ide är det bara att sätta igång och leta materialet som behövs. Jämför olika priser och ta offerter hos leverantörerna, för att få en ungefärlig summa och det blir då lättare att hålla koll på eller att sätta en budget för inredningen.